Osta kuumailmapallolento!

Koe huikea yölento kuumailmapallolla Suomen yöttömässä yössä Sotkamossa! 

 

Kansainvälinen keskiyön kuumailmapallotapahtuma Sotkamossa tarjoaa tämän ainutlaatuisen mahdollisuuden. Tapahtuma alkaa 26. kesäkuuta 2019 kello 21.00, päättyy 30. kesäkuuta 2019 kello 12.00. Näin saamme mahdollisuuden lentää maksimissaan neljä yölentoa.

 

Lennoilla on säävaraus. Jos sää ei salli lentämistä (yleensä syynä on sade, tuuli tai sumu), voi tulla seuraavan yön lennolle. Jos seuraavat yölennot ovat jo täynnä, voi tulla kesän 2019 tavalliselle yleisölennolle Jyväskylässä.

 

Yölennolla vaaditaan tavallista enemmän joustavuutta matkustajilta mm. aikataulun ja lähtöpaikan suhteen, sillä onhan kyseessä ainutlaatuinen seikkailu. Lento kestää noin tunnin, mutta tapahtumaan kannattaa varata aikaa koko yö. Tarkempi kellonaika kokoontumiselle selviää vasta lähempänä lennon ajankohtaa. Lisätietoja tapahtumasta on myös Facebookissa: www.facebook.com/events/323795018404800/

 

Hinta: 250€ / hlö (sis 10% alv)

LISÄTIEDOT:

 

Sää: Lentoja tehdään säävarauksella. Jos sää ei salli lentämistä (yleensä syynä on sade, tuuli tai sumu), voi tulla seuraavan yön lennolle. Jos seuraavat yölennot ovat jo täynnä, voi tulla kesän 2019 tavalliselle yleisölennolle Jyväskylässä (Kokemuslento Oy) tai Oulussa (Moments).

Pukeutuminen: Lennolle kannattaa pukeutua asiallisesti vuodenaikaan ja keliin soveltuviin ulkoiluvarusteisiin. Hyvät varusteet lennolle ovat päähine, käsineet ja vuodenaikaan soveltuvat jalkineet, joilla selviät maastossa (esim. pellolla ja metsikössä).

Saatavuus: Voit varata paikan haluamasi yön lennolle lentokalenterissa osoitteessa http://www.pallolento.com (Kokemuslento) tai soittamalla numeroon 040 50 888 00 (Moments). Momentsin lentokalenteri löytyy osoitteesta http://moments.fi

Lahjakortin voimassaolo: Lahjakortti on voimassa 30.9.2019 asti.
Lentotapahtumat järjestää Kokemuslento Oy ja Moments.
 

OSTA LAHJAKORTTISI: Kokemuskauppa.fi tai http://www.pallolento.com/ tai http://moments.fi/

©2018 by www.midnightballoonmeeting.fi. 

  • Facebook Social Icon